Meewerken aan de Officieuze Fedora FAQ

Ik heb graag bijdrages aan de FAQ! Als je wilt bijdragen, zijn er twee manieren. De eerste is de gemakkelijkste: stuur me tekst! De tweede is zelf beter: schrijf zelf de HTML en stuur die naar mij! (Zie verderop in deze pagina voor enkele richtlijnen voor HTML.) Je kunt elke bijdrage die je hebt naar mij emailen.

Richtlijnen

Hiereonder staan enkele richtlijnen die ik zelf gebruik voor het schrijven van de FAQ. Maak je er niet druk om als je een bijdrage hebt die hier iets vanaf wijkt -- ik kan je helpen als je mij een email stuurt! In geval van twijfel kun je de FAQ lezen en zien hoe de huidge vragen zijn geschreven.

Doel van de FAQ: Het helpen van alle computer gebruikers die Fedora gebruiken, door hen oplossingen aan te bieden voor de meest voorkomende problemen in Fedora.

HTML Richtlijnen

Als direkt aan de HTML wil bijdragen, maak je me echt blij! Hieronder staan enkele richtlijnen die ik gebruik in de HTML van de FAQ. Geef er niet om als je ze niet allemaal in jouw HTLM kan krijgen -- email mij en ik kan helpen. :-)

Deze FAQ wordt ouderhouden door Max Kanat-Alexander. Dat is max [at] fedorafaq *dot* org of "mkanat" in het #fedora IRC kanaal.

Je kunt helpen om deze FAQ up to date te houden! Als je een onderwerp weet dat we niet behandelen, fouten vindt in de antwoorden die we hier geven of een andere suggestie hebt, neem dan contact met ons op en we zullen er naar kijken.

De Nederlandse vertaling is gemaakt door Geert Warrink, geert.warrink [at] onsnet *dot* nu. Als je opmerkingen hebt over de vertaling laat het me dan weten!